Fra første note i ‘Ringens brorskap’ til siste sesong av ‘Game of Thrones’: Hvis du er glad i eventyr, action, intriger, kampen for det gode, vakre landskap, dyp håpløshet, fantastiske karakterer, vidunderlig musikk og førsteklasses historier, har du forelsket deg i disse episke verkene.

Store forventninger

Jeg tenker tilbake på da jeg satt i kinosalen etter ‘To tårn’, og gledet meg så mye til ‘Atter en konge’ at jeg ikke kunne gjøre annet enn å se ‘To tårn’ én gang til.

Hvordan jeg stod opp klokken 04:00 natt til mandag og oppdaterte HBO Nordic til den nyeste episoden av ‘Game of Thrones’ endelig var klar til å nytes.

De to seriene som nå kommer til HBO Max og Prime Video lover mer av det samme. Budsjettene er massive, forventningene store, trailerne lovende, og potensialet for at vi snart får to nye favorittserier er definitivt til stede.

Gjør deg klar!

Velg inn HBO Max for 40 poeng på Mine sider her, og lær hvordan du bestiller Prime Video her

Rebound med håp

Ingen kjærlighetsforhold er perfekte, og ‘Hobbiten’-filmene og avslutningen av ‘Game of Thrones’-serien har kanskje lagt en liten demper på minner fra Midgard og Westeros.

Men jeg kan love deg at både ‘House of the Dragon’, som kommer til HBO Max mandag 22. august, og ‘Ringenes herre: Maktens ringer’, som kommer til Prime Video fredag 2. september, skal gis minst én sjanse til å vinne mitt hjerte, lik deres forgjengere gjorde det.

Anbefaler på det sterkeste at du også tar en titt når seriene kommer! Skal du?

 

House of the Dragon – HBO Max

200 år før hendelsene i Game of Thrones, regjeres Westeros av den mektige Targaryen-familien, mye takket være de fryktinngytende dragene under deres kontroll.

Første episode kommer mandag 22. august.

Maktens ringer – Prime Video

Handlingen er satt til noen tusen år før hendelsene i Ringenes Herre-filmene, hvor vi blant annet følger beboerne i Númenor – som er halvt menneske og halvt alv.

Første episode kommer fredag 2. september.