Ikke få panikk hvis du ikke finner NRK TV, HBO Nordic eller andre strømmetjenester på sin vante plass i menylinjen. Det finnes en naturlig forklaring! Nå endrer vi nemlig menylinjen på Altibox TV, og samler alle strømmetjenestene ’til voksne’ under ett menyvalg. Toonix, Disney-tjenestene og NRK Super samles under ‘Altibox Barn’ – og vil ikke lenger finnes som egne valg i menylinjen.

En liten endring på menylinjen er ikke særlig dramatisk, men skaper kanskje litt kluss i starten hvis du jakter NRK-appen på samme sted som i går. Gammel vane er vond å vende, si!

Men hvis du vil tviholde på den gamle menylinjen en liten stund til, fortvil ikke: Du må nemlig ta en omstart på dekoderen din for at endringene skal vise hos deg i dag.

Endringen implementeres automatisk i slutten av måneden, og vi er rimelig sikre på at du vil digge endringen som samler alle strømmetjenestene i en gruppe, slik at du enkelt finner frem til dine favoritter.

Alt til barna på samme sted

Hvis ungen din plutselig roper “MAMMA! PAPPA! Barne-tv har forsvunnet,” så kan du berolige poden med at disse eksisterer i beste velgående:

Barne-tjenestene som Toonix, NRK Super og Disney-tjenestene, vil nå kun ligge under ‘Barn’, og ikke som egne valg på menylinjen. 

 

web-nyq22

Nytt design på ikonene i menylinjen

Og når vi først er ute og fornyer oss, slenger vi likeså greit på en liten design-oppgradering. Ta på deg brillene og nyt: Nå får nemlig ikonene i menylinjen ny ‘look’. Enda finere enn før syns nå vi.

Enjoy!

Leter du febrilsk etter strømmetjenester i menylinjen men finner ingenting? Da har du en gammel tv-løsning. Les mer og oppgrader til nye Altibox TV her.

Meny