Bruse AS er et selskap eid av Vidju Holding som er eid av de 6 kommunene i Hallingdal. I Bruse går vi på jobb for å forandre hverdagene for de som bor her, jobber og bruker fritiden sin i Hallingdal. Vi bygger ut og drifter fiber infrastruktur som alle i dalen bruker og er avhengig av. Bruse leverer Altibox. De siste årene har vi gjennomført en omfattende utbygging av fibernettet i Hallingdal. Vi har nå 26 ansatte og over 7000 kunder. Kontoret ligger på Gol.

Hovedoppgaven til en fibermontør er å bidra til at alle har fiber og tilgang til internett. Enten det er bedrifter eller privatpersoner, i hus eller hytte. Fibertilknytting er avgjørende for at samfunnet vårt skal fungere tilfredsstillende.

Som lærling hos oss vil du møte på mange spennende utfordringer. Fibermontørens hovedoppgave er utbygging, drift og vedlikhold av fibernettet i Hallingdal. En del arbeid foregår i høyden, enten i stolpesko eller mannskapskurv, så en forutsetning er at du trives i høyden. Arbeid med montasje høyhastighets kommunikasjonsutstyr krever at du er nøyaktig, systematisk og kan jobbe konsentrert. Du må ha forståelse for, og innrette deg etter relevante forskrifter og retningslinjer, samt fortså behovet for sikkerhet på arbeidsplassen.

Dette yrket passer for deg som:

  • Liker å jobbe ute i frisk luft, vinter som sommer
  • Håndterer arbeid i høyden, og kan jobbe sikkert og selvstendig
  • Er løsningsorientert og liker utfordringer
  • Fullført VG1 elektrofag og VG2 El-energi og EKOM eller allerede har fagbrev gr. L
  • Har forståelse for egen og andres sikkerhet på arbeidsplassen

Antall stillinger: 1 til 2.

Arbeidssted for stillingen er på Gol.
For spørsmål om stillingene, kontakt personalsjef Annemiek Friebel: annemiek.friebel@vidju.no eller daglig leder Svein Solhjell: svein@bruse.no

Søknadsfrist: 1 mars 2023
Søknad kan sendes til: britt.olviken@hallingdal-kraftnett.no

Meny