Er du nysgjerrig på historie, vitenskap og natur? Da har vi gode nyheter til deg! Nå kan du nemlig velge inn Viasat-kanalene Viasat History, Viasat Explore og Viasat Nature for kun 2 poeng hver.

Kanalene har så langt bare vært tilgjengelig som betalt innhold for kunder som har kjøpt underholdningspakken Viasat Gull, men fra 1. juni kan altså alle med tv velge inn kanalene med poengene i tv-pakken sin.

Med Viasat History, Viasat Explore og Viasat Nature får alle nysgjerrige og eventyrlystne sjeler mye å kose seg med – hele døgnet. Her er hva du kan se fram til:

Spennende innhold for enhver smak
Kanalene legges til som valgfritt innhold på både ny og gammel tv-løsning, og vil også være tilgjengelig via Altibox-appen for kunder med nye Altibox TV og i TV Overalt-appen, slik at du får tilgang både i og utenfor hjemmet.

 

Viasat History

Viasat History er et must for alle historieinteresserte og skildrer fengslende fortellinger på en moderne og engasjerende måte. Få et innblikk i fortiden og utforsk alt fra gripende sanne historier, sagnomsuste myter og forhistoriske kulturer. Hovedfokuset er europeisk historie, men seerne får også blir med til andre deler av verden. Her avsløres fortidens hemmeligheter, men vi får også vite hvordan historien påvirker oss i dag.

Noen av høydepunktene på kanalen inkluderer ‘Museumsmysterier’, ‘2. verdenskrig – slagene om Europa’ og ‘Egypts uforklarlige gåter’.


Viasat Explore

Dette er kanalen for den nysgjerrige og for deg som liker spenning, eventyr og fartsfylte opplevelser. Her kan du se dokumentarfilmer om oppsiktsvekkende ekspedisjoner, forbløffende kriminalsaker og fascinerende vitenskap, samt serier om ville dyr, raske biler, store maskiner og eventyr fra det virkelige liv.

Godbiter fra Viasat Explore inkluderer ‘Australske gulljegere’, ‘Elvemonstre’ og ‘Enorme ingeniørfeil’.


Viasat Nature

Med sine imponerende kvalitetsdokumentarer tar Viasat Nature deg med inn i det fascinerende natur- og dyreriket. Bli kjent med de mest overraskende, unike og utrolige stedene og skapningene i alle verdenshjørner, og la deg inspirere av naturens fengslende historier.

Favorittserier på kanalen er blant annet ‘Spektakulære Afrika’, ‘Kjæledyrenes ville instinkter’ og ‘Ville Australia’.


VIASAT -KANALENE

  • Kanalene Viasat History, Viasat Explore og Viasat Nature kan velges inn for 2 poeng hver
  • Kan sees via appen både innen- og utenfor hjemmet
  • Historie, vitenskap og naturunderholdning 24 timer i døgnet
Meny