Bli med i Altibox Gaming Community

esportbilde-banner

Altibox støtter esport og gaming

Altibox har i en årrekke sponset e-sport som en del av vår langsiktige strategi for å bygge opp et levende miljø for e-sport og gaming i Norge. Et eksempel på dette er vår involvering i Altibox eSerien, som er den offisielle norske e-sportligaen i FIFA. Vi har også mange lokale sponsorater av LAN-parties og gamingrelaterte initativer.

 

gaming-play

Gamere får prioritet

Når din Altibox-leverandør gjør utbedringer på linjer, skifter utstyr eller gjøre andre oppgraderinger på fiberbredbåndet, strekker vi oss langt for å skjerme våre gaming-kunder. Så langt det er mulig unngår vi vedlikehold i tiden rundt slipp av store spillnyheter. Dette har gitt Altibox internasjonal oppmerksomhet som en nettleverandør som ser og verdsetter deg som gamer.

 

Smash

Legendarisk lav ping og lav nedetid

Med våre ultraraske linjer får du så lav ping som overhodet mulig. For å bidra til god spillopplevelse er det nødvendig med lav ping, helst under 30 millisekunder. Vi strekker oss til det ytterste for å sikre gode spillopplevelser for våre gamere.

Altibox har liten eller ingen nedetid, noe som skyldes at vi har duplisert kritiske komponenter og funksjoner. Vårt fibernettverk har høy redundans. Hvis det oppstår feil eller nedetid ett sted i nettverket, blir trafikken straks omdirigert via andre linjer og sentraler, slik at du som gamer ikke opplever avbrudd og forsinkelser.

Meny