Vi er så glad for at Premier League har kommet til Viaplay, og for å feire kan DU vinne tur til en PL-kamp, inkludert reise, opphold OG kampbilletter!

For å være med i trekningen, må du bare ta turen til Altibox sin Facebook-side, og svare på konkurranseposten (Obs: konkurransen  er ikke administrert, støttet eller sponset av Facebook).

Lykke til!

Besøk også altibox.no/pl for å finne ut hvordan du kan se alle Premier League-kampene på din Altibox TV.

Vinner trekkes 8. august, les vilkår under.

 

Konkurranseregler

Dette kan du vinne:
*Et reisegavekort til en verdi av 10.000,- + *2 Premier League-billetter, hvilken kamp blir avklart etter at vinner har blitt trukket og avklares direkte med Viaplay Group og avhenger av ledige kampbilletter. Konkurransen foregår på Facebook i perioden 31. juli – 7. august. Den er ikke administrert, støttet eller sponset av Facebook.

Du må være over 18 år for å delta i konkurransen. Personopplysninger på vinneren som navn, adresse, telefonnummer og e-post vil deles mellom Altibox og Viaplay Group.

Ved å delta, samtykker du til at Viaplay Group og Altibox bruker navn og bilde/video i Altibox og Viaplay Group sine nettsider og kanaler. Viaplay Group og Altibox kan ikke gjøres ansvarlig for eventuelle komplikasjoner i forbindelse med avvikling av konkurransen. Viaplay Group og Altibox sine avgjørelser i alle forhold angående premier er endelige. Det finnes ikke alternativer til premiene, og de kan ikke veksles om til kontanter.

Dersom reise eller kamp avlyses kan ikke Altibox eller Viaplay Group stilles ansvarlig for dette. Vinneren er ansvarlig for eventuell skatt på gevinsten.

8. august trekkes en vinner tilfeldig blant de som har vært med i konkurransen.