Er du over 18 år og elsker fotball? Da bør du lese videre:
Som stolt sponsor av TV 2 sine Premier League-sendinger byr Altibox og TV 2, på en drømmehelg i Lofoten 24.-26. april: På “verdens vakreste fotballbane” i havgapet i Henningsvær får to heldige vinnere spilletid i legendekampen med Paul Scholes, Erik Thorstvedt, Brede Hangeland, John Arne Riise, Solveig Gulbrandsen, Stig Johansen og kjente TV 2-profiler.

Slik deltar du:
Hvilket minne får du frysninger når du tenker på? Hvilket mål kan du se på ny og på ny og på ny? Del ditt beste Premier League-øyeblikk i kommentarfeltet på konkurranseposten på Facebook: Delta her! 

Premien inkluderer: Reise og opphold for TO vinnere med hver sin ledsager. Vinnerne får spilletid i jubileumskampen. Helgen inkluderer valgfrie aktiviteter som publikumsplass i Premier League-studio i Svolvær, og fotball-tivoli på Svolvær torg.

Konkurransen avsluttes 16.03.2020, og de fem beste bidragene kåres av en jury bestående av representanter fra Altibox og TV 2. Av disse fem trekkes TO VINNERE i Premier League-sendingen til TV 2, 16.mars.  

Hold av helgen og delta med ditt beste minne!

Dette må du vite før du deltar:

  • Du må være over 18 år for å delta.
  • Ved å delta, samtykker du til at TV 2 og Altibox bruker navn og bilde/video i Altibox og TV 2 sine nettsider og kanaler.
  • TV 2 og Altibox kan ikke gjøres ansvarlige for eventuelle komplikasjoner i forbindelse med avvikling av konkurransen.
  • TV 2 og Altibox sine avgjørelser i alle forhold angående premier er endelige. Det finnes ikke alternativer til premiene, og de kan ikke veksles om til kontanter.
  • Premien er personlig og kan ikke overdras til andre.
  • Vinnerne blir kontaktet på Facebook. Dersom du ikke har svart på vår henvendelse innen 3 dager, har du ikke lenger krav på premien.
  • Premien er sponset av Altibox.
Meny