Du er ikke avhengig av bølger og vindretning for å surfe – i hvert fall ikke den typen surfing vi tenker på. Godt trådløst nett derimot, er å foretrekke. Les hvorfor Google Nest Wifi er en god investering i sommer!

«Google Nest Wifi er oppfølgeren til suksessen Google Wifi. Så klart med enda sterkere «krutt» i ermet, og med topp fokus på brukervennlighet», forteller produktsjef i Altibox, Even Karlsen.

Men hva er egentlig disse dingsene, og hvorfor trenger man dem for å få wifi overalt?

 

Bredbåndets gode hjelper

«Kruttet» i nyheten Google Nest Wifi består av enda sterkere wifi-signal, og ruteren har faktisk opptil 25 prosent bedre rekkevidde enn sin forgjenger, Google Wifi.

Litt som stjernespissen på fotballbanen ikke kan dra seieren i land helt på egenhånd, kreves det samspill også når nettet skal nå lengst mulig.

Slik som motstanderne hindrer stjernespissen i å score hele tiden, svekker vegger, møbler, etasjeskiller og bygningsmasse wifi-signalet ditt. God dekning overalt hjemme krever både stjernespissen (bredbåndet ditt), og de gode lagspillerne (Google Nest Wifi-enhetene).

 

w-laif

Her er tre gode grunner til å skaffe deg Google Nest Wifi i sommer:

1. Wifi i sommersol

Om det er podcast med malerkosten i hånda, Spotify som akkompagnerer grillkvelden, eller yndlingsserien som strømmes fra solsenga, er sømløs dekning en forutsetning for en god opplevelse.

Plasser Nest Wifi-enhetene dine strategisk, og få rekkevidde helt ut på terrassen i sommer!

 

w-nettpaus

2. Foreldrekontroll med nettpauser

Kommer ikke barna når du roper at det er mat på bordet? Sett wifi-en på pause! Neida,
joda, det er vel kanskje ikke helt slik man bør bruke foreldrekontrollen, men det skader ikke med et triks i ermet!

I Google Home-appen setter du enkelt faste nettpauser på utvalgte enheter, eller pauser nettet på direkten. Er det dette som kalles «å logge på livet»?

 

w-micasa

3. Eget nett til gjestene

Etter at sosial omgang i store deler av 2020 har ligget i dvale av viktige og naturlige årsaker, er Norge i ferd med å våkne igjen. Vi gleder oss til vennemiddager, familiesammenkomster og spillkvelder, som vi plutselig verdsetter enda høyere enn før.

Da er det genialt med eget gjestenett som du lett setter opp i Google Home-appen. Når besøket logger på gjestenettet deler du enkelt passordet med et tastetrykk. Både trygt og praktisk!

Les mer og bestill Google Nest Wifi

 

Enda mer kraft

Nest Wifi er siste versjon av det smarte nettverkssystemet fra Google, som først ble lansert i 2017 under navnet Google Wifi.

«En eksepsjonelt enkel måte å få bedre wifi hjemme på,» skrev Tek.no da. Så hva er egentlig nytt med 2020-varianten?

Nest Wifi tilbys, i motsetning til sin forgjenger, i form av to ulike enheter kalt ‘ruter’ og ‘punkt’. Ruteren er du helt avhengig av for at nettverkssystemet skal fungere, og denne tilbyr  bedre dekning  og høyere hastigheter enn forgjengeren. Punktet kan du velge å ha, eller ikke ha. Integrert i punktet er en Google-høyttaler, og dette kan faktisk stemmestyres!  Les mer om forskjellene og vår anbefaling her

 

Trådløs tv med Nest-ruter

I løpet av sensommeren blir det mulig å få tv-dekoderen din trådløst på nett ved å plugge den direkte i Nest-ruteren. Da kan du plassere tv-en akkurat der du ønsker, uten å tenke på kablingspunkter i veggen.

Slik virker det: Hjemmesentralen (den boksen der fiberkabelen ender opp i boligen din) må være kablet til hovedpunktet i Nest-nettverket, men tv-en kan kobles til en annen Nest-ruter som er trådløst på nett. Veldig enkelt!

«Vi er glade for å arbeide sammen med Altibox for å muliggjøre en trådløs tv-løsning for kunder som bruker Nest Wifi og håper at denne tjenesten vil forenkle hverdagen for forbrukerne», sier Bobby Rai, Head of Nest Product i Googles avdelinger i Europa, Midtøsten og Afrika.

Vil du komme 100% på nett? Bestill Google Nest Wifi


Det beste med Google Nest Wifi:

  • Smart nettverkssystem som gir stabil wifi-dekning i hele hjemmet
  • Enkel installasjon
  • Styres med Google Home-app
  • ‘Foreldrekontroll’ og ‘Gjestenett’
  • Stabil dekning helt ut på terrassen
  • Fast lavpris hos Altibox

 

Les mer og bestill


Har du allerede Google Wifi? 

  • Google Wifi er kompatibel med både Nest-ruteren og Nest-punktet.
  • Er du fornøyd med wifi-dekningen du har i dag er det ikke nødvendig å oppgradere til Nest Wifi-produktene.
  • Google Wifi-enhetene vil få trådløs tv-funksjonalitet samtidig som Nest Wifi-ruterne.
Meny