Bruse LADE

Få kontroll på hjemmeladingen og finn de beste ladepunktene for din bil, uansett hvor du er! Med Bruse LADE blir hverdagen enklere.

Full kontroll på lading og forbruk

Har du en ladestasjon med energimeter og forbindelse til internett gjør Bruse Lade det enkelt å holde kontroll på forbruket. Du kan også sjekke status på ladingen og slå ladingen av eller på via appen.

Få tilgang til Nordens største nettverk av destinasjonsladere

Med Bruse LADE-appen trenger du aldri lure på hvor du skal lade. Ved å laste ned appen får til tilgang til Nordens største og raskest voksende nettverk av destinasjonsladere. I kartet får du full oversikt over plassering, priser og status.

Bruse LADE-appen
forteller deg hvor
du får kortest ladetid
og lavest pris!

Steng, del og lei ut laderen

Ved å legge til din ladestasjon og dine RFID-brikker kan du enkelt sørge for at ingen bruker din ladestasjon uten lov. Samtidig kan du fritt dele den med familie, venner og naboer. Om du ønsker kan du også gjøre laderen tilgjengelig mot betaling når du ikke trenger den selv. Du bestemmer selv hva du vil ta for ladingen per kWt.

Gjør det enkelt å få godtgjørelse for hjemmelading av firmabil

Med Bruse LADE er det enkelt å få igjen penger for hjemmelading av firmabil. I appen kan du kategorisere biler og ladeøkter som jobb eller privat. Du får enkelt tilgang til all dokumentasjon i din profil og via mail

Enkel betaling og dokumentasjon av lading på reise.  

I appen er det enkelt å se priser og enkelt å betale. Om du er på jobbreise er det også enkelt å dokumentere lading til godtgjørelse. Ved å kategorisere biler og ladeøkter som jobb eller privat får du raskt oversikt over dine kvitteringer i appen og på mail.

Last ned og begynn å lade i dag

Om du har kjøpt en eRange IQ eller ønsker tilgang til vårt nettverk av destinasjonsladere kan du laste ned Bruse LADE og begynn å lade allerede i dag. Registrer din bil, betalingsinformasjon, hjemmelader og dine RFID-brikker for å få fullt utbytte av appen.

Tilgjengelig for iOS og Android.

Meny