Vi utvikler løsninger som sikrer fremtiden for dalen vår – og alle som bor her.
HEI FRAMTID!

Bruse er et selskap som er eid av Vidju Holding AS og Hemsil Nett AS som i sin tur er eid av alle kommunene i Hallingdal. Det vil si kommunene Hol, Ål, Gol, Hemsedal, Nesbyen og Flå. Derfor er det til syvende og sist innbyggerne som er våre eiere.

Overskuddet vårt går til å investere i framtida, og det er et samfunnsoppdrag vi er veldig stolte av å ha. Sammen skaper vi lokal forankring gjennom arbeidsplasser, trygghet og muligheter. Det er til det beste for alle i Hallingdal at vi blir brukt.

Bruse leverer Altibox gjennom fibernettet til Hallingdal Kraftnett. Hallingdal Kraftnett har bygd samfunnskritisk infrastuktur i mer enn 100 år, og vi tror fibernettet blir like viktig som strømnettet i fremtiden.

Vi vet at sikkert og trygt bredbånd er viktig. Det er viktig for næringslivet i dalen, og for deg som privatperson. Hver dag jobber vi hardt for å sikre de beste løsningene, bygge ut fibernettet med høy kvalitet sammen med Hallingdal Kraftnett og tilby de beste TV – og underholdningsløsningene gjennom Altibox. Sammen bygger vi Hallingdal!

FAKTA OM BRUSE

Bruse ble etablert 01.01.2017 og har hovedkontor på Gol. Vi leverer internett og underholdningstjenester til over 5000 kunder i Hallingdal så langt.

Vi er 26 ansatte i Bruse som alle bor i Hallingdal. Alle har sine spesialfelt og oppgaver som vil sikre at du som kunde blir godt ivaretatt og hele tiden vil ha den beste kundeopplevelsen.

Vi er stolt av vår lokale kundeservice og som vår Altibox kunde får du kundeservice døgnet rundt, alle dager.

Meny