Fra venstre bak: Elin Hammersbøen/Leder for leveranse, Krister Vincent/Fibermontør, Steinar Medhus/Leder for salg, Marit Rustberggard(sluttet), Roar Steine/Teknisk ansvarlig, Erik Storhaug/Fibermontør, Kristian Fosshagen/Fibermontør, Marit Pettersborg/Planlegging,dokumentasjon, Lars Disen(sluttet), Knut Erik Pedersen/Kundesenter, Simen Knaldre/Fibermontør. Fra venstre foran: Svein Solhjell/Daglig leder i Bruse, Audun Grynning/Administrerende direktør i Hallingdal Kraftnett, Tommy Haugen/Overmontør fiber, Morten Tuft/Fibermontør, Tonje Lybekk/Leder for ettermarked.

Fiber for framtida

Hei, det er vi som er Bruse! Som lokale aktører ønsker vi å skape ei god framtid for folk i Hallingdal, og bidra til at flere flytter hit. Gjennom fiberutbygging legger vi forholdene til rette for at du kan logge deg på et raskt og stabilt internett – uavhengig av om du sitter på et småbruk oppi Vestlia i Ål eller på ei hytte på Nesfjellet.

Bruse setter spaden i jorda for at det skal spire og gro i dalen vår. For at unge hallinger skal komme tilbake etter endt utdanning. For å gi liv til spennende arbeidsplasser. For at du skal kunne bo her, også utenfor sentrum. For at du skal kunne ha hjemmekontor på hytta. For at du skal kunne ha et videomøte med en kunde i Kina. For at du skal kunne “game” uten “dårlig ping“. Og ikke minst for at du skal kunne ha en god alderdom.

Vi ser stort på det. Hele Hallingdal er vårt ansvar. Derfor bygger vi også ut i de små grendene, ikke bare der det bor mest folk. Imidlertid tar det tid å bygge en moderne infrastruktur. Men i et langsiktig perspektiv har vi, sammen med Hallingdal Kraftnett, som ambisjon å levere fiber til alle i dalen vår.

Det er de seks kommunene og innbyggerne i Hallingdal som eier Bruse. Overskuddet vårt går til å investere i framtida, og det er et samfunnsoppdrag vi er veldig stolte av å ha. Sammen skaper vi lokal forankring gjennom arbeidsplasser, trygghet og muligheter.

VÅRE ÅPNINGSTIDER
Hverdager: 08:00 – 15:30.
Teknisk support på telefon:
15:30 – 21:00

Helger og helligdager (kundemottaket er stengt) Teknisk support på telefon: 10:00 – 16:00. Er du Altibox kunde har vi kundeservice døgnet rundt, alle dager.

Telefon: 32078070
E-post: post@bruse.no

Besøksadresse:
Furuvegen 5, 3550 Gol

Postadresse:
Postboks 2, 3551 Gol

Våre ansatte

Svein Solhjell

Daglig leder/CEO

Martin Fjæra

Prosjektleder El-billading

Steinar Medhus

Salgsleder

Jørn Corneliussen

Utbyggingsjef

Roar Steine

Teknisk ansvarlig

Elin Hammersbøen

Leveransekoordinator

Eirik L. Strandbråten

Fibernettsjef

Simen Knaldre

Montør/tekniker

Tommy Haugen

Driftsleder

Morten Bjørøen

Montør/tekniker

Kristian Fosshagen

Montør/tekniker

Marit Pettersborg

Planlegger

Tonje Lybekk

Leder for ettermarked

Knut Erik Pedersen

Kundesentermedarbeider

Amanda Myrsell

Kundesentermedarbeider

Tor Risdal Stavenes

Kundesentermedarbeider

Tommy Svendsrud

Kundesentermedarbeider

Trine Lise Jordheim

Kundesentermedarbeider
Meny