Innholdsfilter

Altibox Bedrift leverer innholdsfilter fra Cisco Talos Intelligence via vår sikkerhetspakke. Talos er en global gruppe av vitenskapsfolk, analytikere og ingeniører som kontinuerlig overvåker trusler for å beskytte kunder mot identifiserte farer.

Innholdsfiltere: Beskyttelse, produktivitet og trygget i den digitale verden

I dagens digitale tidsalder er tilgangen til internett ubegrenset og inneholder en overflod av informasjon. Mens dette er en uvurderlig ressurs, er det også viktig å huske på behovet for å filtrere og regulere tilgangen til visse typer innhold. Dette er der innholdsfiltere kommer inn i bildet.

Formålet med innholdsfiltre
Innholdsfiltre har som hovedformål å beskytte brukere fra upassende eller skadelig innhold på internett. Dette kan være alt fra potensielt skadelig programvare til nettsteder med voldelig eller pornografisk innhold. Ved å begrense tilgangen til slikt materiale, sikrer innholdsfiltre en tryggere og mer produktiv nettleseropplevelse.

Nivåer av Filtrering
Innholdsfiltere kan operere på flere nivåer. De kan være installert på individuelle enheter som datamaskiner eller mobiltelefoner, eller de kan administreres på nettverksnivå, der hele nettverket overvåkes og filtreres. Dette gir organisasjoner fleksibilitet til å tilpasse filtreringen etter spesifikke behov og retningslinjer.

Beskyttelse på Arbeidsplassen
For organisasjoner er innholdsfiltere en viktig del av nettverkssikkerhetsstrategien. De bidrar til å beskytte sensitive data ved å begrense tilgangen til potensielt skadelig eller uønsket innhold. Dette fremmer også produktiviteten ved å redusere distraksjoner og sikre at ansatte bruker tiden sin effektivt.

Avanserte funksjoner
Moderne innholdsfiltere tilbyr ikke bare grunnleggende filtrering, men kan også gi avanserte funksjoner som rapportering og logging. Dette muliggjør overvåking av nettaktivitet og beskyttelse mot nettbaserte trusler som malware og phishing.

I en tid hvor internett spiller en sentral rolle i våre liv, er innholdsfiltere uvurderlige verktøy for å opprettholde sikkerhet og produktivitet. Enten det er på arbeidsplassen eller i hjemmet, gir de et ekstra lag av beskyttelse mot potensielle trusler på nettet.

Hva følger med?

Innholdsfilter – del av større sikkerhetspakke

Innholdsfiltrering er en fast del av vår sikkerhetspakke. I tillegg til brannmur og nettverksforsvar vil innholdsfilter bli levert via teknologi fra Cisco Meraki.

Hva sier kundene?

Trygg og problemfri Internettlinje

Trolltunga Guesthouse har implementert Cisco Meraki-løsningen fra Altibox Bedrift som gir mulighet for å tilby operativ brannmur, samt utstrakt wifi på hele hotellet.

Beskyttelsen av våre gjesters personlige informasjon og vår egen driftsinformasjon er av aller høyeste prioritet. Vi forstår at cybersikkerhet er en essensiell del av vår tidsalder. Med stadig mer sofistikerte trusler er det vår plikt å beskytte vår digitale info samt sikre at våre gjester kan nyte en trygg og problemfri internettlinje. Ved å implementere de beste løsningene kan vi beskytte våre og våre gjesters digitale ressurser, sier Olav Leiv Strand.

Med en kombinasjon av en fantastisk beliggenhet og moderne teknologi, ønsker vi våre gjester velkommen til et opphold som er like trygt som det er uforglemmelig, sier Olav Leiv Strand.

Beskyttelse av data har topp prioritet

I den moderne digitale tidsalderen er datasikkerhet en av de mest kritiske faktorene.

Beskyttelsen av våre interne data og kundenes informasjon har topp prioritet. Vi tar denne utfordringen på største alvor, og vi forstår viktigheten av å ikke selv måtte håndtere dette ansvaret, understreker Bjørn Folkvord, Senior System Arkitekt hos Ixys.

Ixys har implementert Cisco Meraki-løsningen fra Altibox Bedrift. Dette gir deres ansatte trygghet med operative brannmurer og flere tilgangspunkter som gir optimal og sikker wifi-dekning i hele bygget.

Ixys’ engasjement for innovasjon, global kommunikasjon og datasikkerhet gjør dem til en aktør som er godt rustet til å møte fremtidens teknologiske utfordringer. Med fiber og avanserte sikkerhetsløsninger fra Altibox Bedrift setter de standarden for hvordan moderne bedrifter skal tilnærme seg dagens digitale landskap..

Nå kan vi fokusere på vår kjernevirksomhet, vel vitende om at Altibox Bedrift tar seg av den digitale sikkerheten