Vinn penger til klassekassen

I samarbeid med MOT, ønsker Altibox å spandere et sosialt arrangement til en ungdomsskoleklasse, verdi kr 10.000*. Dette er for å fremme viktigheten av å inkludere og se hverandre, i en tid der flere skal starte på skolen igjen etter en lang sommerferie.

Å begynne på ungdomsskolen er spennende tid, og nervene er til å ta og føle på i skolegården. For de som allerede kjenner mange, er det viktig å inkludere de som ikke gjør det. Et enkelt HEI kan utgjøre en stor forskjell.

MOT jobber hver dag for å skape inkluderende kulturer blant ungdom, barn og voksne. De ser at dette hei-et, som virker så enkelt, kan ofte virke nesten er fraværende. Samtidig erfarer MOT at steder med en god hei-kultur gjør noe med folk. Slike steder setter med en gang standarden for at her inkluderer vi. Her blir du sett. Derfor har de satt fokus på dette enkle ordet, og at vi gjør det i forbindelse med skolestart og etter ferien er ingen tilfeldighet.

«Sier du HEI, sier du mer enn du tror»  Hvilken dag er du med på å lage for andre? Løft blikket og se de rundt deg, det skal så lite til – men kan bety så utrolig mye.

Vi trekker 3 heldige klasser som vinner 10.000 kroner hver*

Kriterier for å delta:
1. Konkurransen gjelder ungdomsskoleklasser fra 8.-10. klasse.
2. Dere velger selv hvilken aktivitet dere vil gjøre for klassen deres. Målet er å styrke samholdet!

Fristen for å delta er 12. august. Etter fristen vil vinneren få beskjed på e-post.

Takk for at du vil gi klassen en positiv start på skoleåret!

OM SAMARBEIDET

1,5 millioner mennesker bruker Altibox hver dag. Da er det viktig for oss at nettet er et godt sted å være. Derfor samarbeider vi med MOT – for å inspirere barn, ungdom og foreldre til å sette trygge og viktige grenser i det som kan fremstå som en grenseløs digital hverdag.