På farten med Altibox

Det er en morgenfrisk Heidi Granli som åpner husdøra og inviterer inn til en prat. For ikke mange timer siden var hun på Svalbard sammen med familien, men nå er det tilbake til jobbhverdagen som ordfører på Gol. Livet er hektisk og innholdsrikt. Derfor er det viktig å koble helt av – Heidi foretrekker da en god serie eller et debattprogram på tv.

Dagen starter tidlig for den unge ordføreren. Som en offisiell representant for Hallingdal er kalenderen godt utnytta. Møter, arrangement og reising blir det mye av, og dagene er uforutsigbare. Likevel får Heidi med seg det meste av nyheter, debattprogram og dokumentarer.

«Jeg sjekker ofte nyheter når jeg er på farten, og da er det helt topp med Altibox-appen. Der kan jeg gå inn i arkivet eller streame direkte mens jeg venter på en buss, sitter på toget eller slapper av på hotellrommet. Altibox gjør livet mitt lettere; hverdagen kan gå først, samtidig som jeg får med meg det som skjer».

Som ordfører i Gol kommune er Heidi indirekte eier av Bruse. Hun legger ikke skjul på viktigheten av å ha en lokal aktør som sikter mot morgendagens utfordringer.

Bruse tør å tenke større og de tar et samfunnsansvar med tanke på fremtidens Hallingdal.
Ved siden av å bygge fiber, utvikler de også teknologi som vil ha mye å si for blant annet helse- og omsorgstjenesten i regionen. Bruse er med på å skape et fellesskap og imøtekommer et fremtidig behov. Dessuten satser de der andre ikke ønsker å bygge ut fiber med tanke på kostnader. Det må vi være veldig glade for!

Heidi liker å ha god tid når hun skal snakke med folk. Det oppstår ofte interessante samtaler i jobben hennes, og det å kunne være til stede er kanskje en av de viktigste rollene hun har som ordfører. Det er ikke alltid hun kan planlegge når arbeidshverdagen er ferdig, og da er det gull å kunne samle opp litt av dagens nyheter og debattprogram til kvelds.

«Med Altibox kan jeg skape tiden med kvalitetsunderholdning og nyheter selv. Enten jeg går i arkivet, ser i sanntid eller gjør et opptak. Alt ligger der og det eneste jeg trenger å gjøre er å hente det ut. Det passer meg perfekt», avslutter Heidi før hun setter seg i bilen til et møte. Hverdagen først.